skoljobb.se

Fritidspedagog Svartbjörnsbyns skola

Företag Bodens kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Fritidspedagog Svartbjörnsbyns skola

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Svartbjörnsbyns skola är en liten F-6 skola med ca 150 elever och ca 18 personal. Skolan ligger i en by ca 4 km utanför Boden centrum. Miljön på skolan är trygg och det finns fina möjligheter till friluftsliv, rörelse, idrott. Vi har skogen och vattnet inpå knuten. Skolan står inför en spännande utveckling då vi är pilotskola för digitalisering i Bodens kommun, arbetet med detta kommer du som anställd hos oss att kunna vara med och påverka. Skolans profil Natur-Hälsa-Rörelse märks tydligt i verksamheten alla elevgrupper har pulshöjande aktiviteter dagligen och på morgonen startar vi med ett gemensamt rörelsepass på skolgården. Vi tror att man lär sig med både kroppen och knoppen och som grund för detta är en trygg skolmiljö. Vi har ett gott samarbete med vårdnadshavarna. Det finns ett stort engagemang för elevernas lärande och skolans framtida utveckling.

Fritidshemmet har två avdelningar, Björnidet för elever i åk F-1 och Björngrottan för elever från åk 2 och upp. Avdelningarna har ett nära samarbete med varandra och vi ser alla elever som ”våra” elever. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där vi ser barnet hela dagen.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som fritidspedagog på Svartbjörnsbyns skola innebär att arbeta i fritidshemmet på morgonen och eftermiddagarna samt vara delaktig i klass under skoldagen. Du kommer planera och göra uppföljningar av verksamheten, både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Vi anser att planering av verksamheten är en mycket viktig del i att utveckla kvalitén i fritidshemmet och du kommer att ha goda förutsättningar till detta. Du kommer att arbeta tillsammans med både personalen på fritidshemmet och i skolan. Du arbetar tillsammans med dina kollegor för att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla barn på skolan. Målsättningen för fritidsverksamheten är att skapa en miljö som främjar trygghet, social medvetenhet och självständighet. Eleverna erbjuds en meningsfull fritid, som stödjer dem i sin utveckling och uppmuntrar eleverna att ta egna initiativ.

KVALIFIKATIONER
Du har fritidspedagogexamen eller lärarexamen med inriktning mot fritidshem, alternativt annan pedagogisk utbildning. Vi tror att du har goda pedagogiska insikter över barns olikheter samt att du är väl förtrogen med skolans och fritidshemmets styrdokument och systematiska kvalitetsarbete. Du är tydlig och har en god samarbetsförmåga med en vilja att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du har god förmåga att skapa bra relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Dela detta jobb

Fritidspedagog Svartbjörnsbyns skola

Bodens kommun