skoljobb.se

Fritidspedagog till Allerums skola

Regioner
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Fritidspedagog till Allerums skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Allerums skola ligger i idylliska Allerum, med djur och natur som närmsta granne samtidigt som Helsingborgs city bara är en bit bort.
Allerum är en grundskola som erbjuder undervisning från förskoleklass och till och med årskurs 6 med integrerat fritidshem. Skolan har ca 160 elever och 22 anställda. Hos oss trivs barnen och föräldrarna har förtroende för pedagogerna.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med oss och utveckla arbetet med hållbar utveckling med i riktning kring kunskap, hälsa och miljö? Nu söker Allerums skola en fritidspedagog till ett roligt och utvecklande arbete.

Som fritidspedagog hos oss blir du en viktig kugge i det pedagogiska arbetet på fritidshemmet och i skolan. Du arbetar nära eleverna under dagen och ansvarar för att ge dem en stimulerande och meningsfull fritid. Tillsammans med arbetslaget driver och utvecklar du det pedagogiska arbetet, där digitala lärverktyg är en självklarhet för oss.

Du välkomnas till ett positivt arbetsklimat och blir en del av ett team. För den som vill finns det goda möjligheter att utvecklas både i tjänsten och på arbetsplatsen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av fritidshemmets verksamhet och vill arbeta med barn och deras utveckling.

Vi söker i första hand dig som har fritidspedagogexamen eller en pågående utbildning till fritidspedagog. Har du tidigare erfarenhet från arbete på skola och fritids är det en fördel.

Du är en positiv, lösningsfokuserad och lyhörd kollega som har lätt för att bygga relationer och samarbeta. Då vi använder oss mycket av vår fina omgivning i verksamheten är det en fördel om du har ett intresse för djur och natur.

Vill du bli en del av en trygg och stabil arbetsplats där nya idéer välkomnas?

Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Fritidspedagog till Allerums skola

Helsingborgs Stad