skoljobb.se

Fritidspedagog till Björndammens skola F-6

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-28

Ansök nu

Fritidspedagog till Björndammens skola F-6

Som fritidspedagog på Björndammens skola kommer du tillsammans med arbetslaget ansvara för elevers lärande och utveckling. Du kommer tillsammans med dina kollegor utveckla fritidshemmet på Björndammens skola till att bli en trygg och kreativ plats för alla elever. Du organisera lärprocessen från planering och genomförande till systematisk uppföljning. Det är viktigt att du tror på kollegialt lärande och ett arbetssätt där man delar erfarenheter och tillsammans reflekterar över vardagshändelser i elevgrupper, allt med en öppen inställning till vad andra tänker och tycker.

På skolan har vi tre åldersblandade avdelningar, två i åk F-2 och en i åk 3-5.

Björndammens skola ingår i det statliga initiativet Samverkan för bästa skola där vi samarbetar med Skolverket för en högre måluppfyllelse hos eleverna. I och med detta får vi handledning kring analys av vår verksamhet. För dig som fritidspedagog innebär det att du får möjlighet att delta i en spännande process med fokus kring utveckling av undervisning. Skolan kommer genom projektet vara knuten till Mittuniversitet vilket innebär att vi får ta del av den senaste forskningen inom skolutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog och väl förtrogen med Lgr 11 och skolans uppdrag. Vi tror att du är en person som bidrar till ett positivt arbetsklimat och har lätt för att samarbeta med såväl elever och vårdnadshavare som lärare och personal. Du har en förmåga att se det positiva i förändringar och engagerar dig gärna i skolans utveckling. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsplatsbeskrivning

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar. Björndammens område 1-16 år består av Björndammens skola (F-9), Björndammens förskola samt Ensittarevägens förskola. Hos oss ser vi barn och elever som viktiga för vår framtid. De berättar gärna om det som de är bra på och kommer med förslag och idéer på det som kan förbättras. De är nyfikna och ges möjligheter att försöka hitta nya lösningar som utmanar vuxenvärlden. Vi lägger stor vikt vid att både barn och elever omges av vuxna som är lyhörda för deras intressen och behov. Tillsammans vill vi bygga en bättre framtid.

 Kategorier: Pedagogiskt arbete

 Sidan publicerad: Fredag, 11 januari 2019, 00:00

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Fritidspedagog till Björndammens skola F-6

Partille kommun