skoljobb.se

Fritidspedagog till Brearedsskolan

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2018-10-23

Ansök nu

Fritidspedagog till Brearedsskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Brearedsskolan ligger i Simlångsdalens samhälle som är en historisk och naturskön bygd med djupa skogar och flera insjöar. Den vackra naturen är ett kreativt komplement till skolans lärmiljö.

Skolans upptagningsområde är stort och innefattar många kringliggande byar. Många av eleverna åker därför skolbuss till skolan varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en entusiastisk och engagerad pedagog som är intresserad av att lära och utvecklas i sampel med våra elever på fritidshemmet.

Tillsammans med dina arbetskollegor är du med och utvecklar det pedagogiska arbetet. Du ansvarar för att verksamheten utgår från våra styrdokument och du ser fritidshemmens nya lärandeuppdrag som något utmanande och spännande. Du är utbildad fritidspedagog/lärare yngre år och är väl förtrogen med vad det pedagogiska uppdraget innebär.

Du är delaktig, drivande samt aktiv i det systematiska kvalitetsarbetet. Vi förutsätter att du har en positiv attityd där lust och nyfikenhet till lärande är en självklarhet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förmågan att vara flexibel och kreativ, tar egna initiativ och har en god samarbetsförmåga.

Fritidspedagogexamen eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Fritidspedagog till Brearedsskolan

Halmstads kommun