skoljobb.se

Fritidspedagog till fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Fritidspedagog till fritidshem

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Inom Mörbylånga kommun har vi många bra skolor och fritidshem med engagerade personalgrupper där vi tillsammans arbetar för att ge alla elever en bra utbildning i en trygg miljö.

I ditt uppdrag ingår att tillsammans i arbetslag och enskilt organisera fritidshemmet enligt gällande läroplaner. Alla fritidspedagoger arbetar dessutom på olika sätt mot olika klasser i skolan vilket gör att du även kommer att samverka med lärarna.

Du kommer att tillhöra ett arbetslag där ni tillsammans planerar verksamheten och utvecklar den vidare.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad fritidspedagog eller grundskollärare med inriktning mot fritidshem. Du har god förtrogenhet med skolans uppdrag och Lgr 11.

Förmåga att samarbeta och samverka inom fritidsarbetslaget och med lärarna för att ge eleverna en helhet i sitt lärande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Fritidspedagog till fritidshem

Mörbylånga kommun