skoljobb.se

Fritidspedagog till grundskolan inom Ockelbo kommun

Företag Ockelbo kommun
Regioner
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Fritidspedagog till grundskolan inom Ockelbo kommun

Om arbetsplatsen

Ockelbo kommun är en Plats att växa och vi som arbetar här värnar om våra medborgare och att ständigt utveckla kommunen. Vår vision är att vara en attraktiv arbetsgivare och att vi som arbetar här är stolta och engagerade i våra arbeten. En viktig framgångsfaktor tror vi är att skapa samma möjligheter att växa för våra medarbetare som för våra medborgare och i vår lilla kommun med ca. 500 medarbetare finns det möjligheter att göra skillnad, på riktigt! Här arbetar alla verksamheter i närhet till varandra och med korta beslutsvägar blir delaktighet och möjlighet att påverka en naturlig del i vardagen.

Vi erbjuder alla våra månadsanställda medarbetare olika förmåner bl.a. möjlighet att semesterdagsväxla så beroende på ålder kan du ha upp emot 37 semesterdagar på ett år. Vi har även 2 000 kr i friskvårdsbidrag varje år samt tillgång till Falck Personalstöd. För oss är det också viktigt att alla medarbetare har möjlighet att kunna förena arbetsliv med privatliv.

Ockelbo kommuns grundskola består av tre enheter. Vi har två skolor för f-3, Åbyggeby och Gäveränge, och en skola för åk 4-9, Perslundaskolan. Sammanlagt finns det cirka 80 medarbetare och cirka 550 elever.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad fritidspedagog till Ockelbo grundskola som tillsammans med sitt arbetslag vill skapa de bästa förutsättningarna och en trygg skoldag för alla elever. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera din undervisning kopplat mot läroplan och dess centrala innehåll, i samarbete med dina kollegor. Som fritidspedagog har du även ett samarbete med Elevhälsan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning och aktiviteter med koppling till fritidshemmets läroplan
• Utveckling av arbetet i fritidshemmet och skolan
• Skapa och utveckla en god miljö för lärande utifrån läroplan och styrdokument

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är legitimerad lärare i fritidshem eller motsvarande, tidigare erfarenhet av arbete som fritidspedagog ser vi som meriterande. Du står stadigt i skolans styrdokument och kan använda din kunskap på ett effektivt sätt i ditt dagliga arbete.

För att lyckas i uppdraget har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en engagerad pedagog som tar ansvar för dina elevers resultat och lägger stor vikt i att anpassa din undervisning utifrån dina elevers olika förutsättningar och behov.

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.
Tjänsten är tillsvidare men provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2023-03-26

Referensnummer: C127667

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Birgitte Ek
Tf. Rektor för grundskolan
birgitte.ek@ockelbo.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare
Nås genom kommunens växel: 0297-555 00

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Bor du utanför Ockelbo?
Det är närmare än du tror; med X-trafik tar det 22 minuter från Gävle, 35 minuter från Sandviken och 35 minuter från Bollnäs att komma hit.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Fritidspedagog till grundskolan inom Ockelbo kommun

Ockelbo kommun