skoljobb.se

Fritidspedagog till Hedens skola

Företag Bodens kommun
Regioner
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Fritidspedagog till Hedens skola

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Hedens skola ligger i ett naturskönt område i Hedens by, ca 7 km väster om Boden. Integrerade i skolans lokaler finns ett fritidshem med två avdelningar. Närheten till skog och natur ger bra förutsättningar för skidåkning och friluftsverksamhet.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER
Till Hedens fritids söker vi nu två nya medarbetare, den ena tjänsten är 100% tillsvidare medan den andra är 75% tidsbegränsad fram till årsskiftet.

Som fritidspedagog på Hedens skola arbetar du både i skolan och på fritidshemmet. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera arbetet på Fritidshemmet och i Skolan, både individuellt och tillsammans med dina arbetskollegor.

Vi söker dig som är intresserad av att tillsammans med kollegor och elever skapa meningsfulla aktiviteter som gynnar elevernas utveckling och lärande. På vår skola har vi rastaktiviteter som du tillsammans med dina kollegor på Fritids ansvarar för. Vi har även en "skolskog" alldeles intill skolan, där vi har aktiviteter både på skoltid och fritidstid. Vi genomför olika eftermiddagsaktiviteter varje vecka som eleverna får välja att delta i utifrån intresse. Vi försöker att utvecklas i allt vi gör och därför hoppas vi att du är flexibel, engagerad och intresserad av skolutveckling/fritidsutveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand Dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshemmet, men även pedagoger med annan inriktning är välkomna att söka tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Dela detta jobb

Fritidspedagog till Hedens skola

Bodens kommun