skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Herrängens skola är kommunal F-6 skola i Älvsjö. Idag går det ca 650 elever på skolan. Skolan är belägen i ett lugnt och fridfullt villaområde med närhet till skog, sjö och lummiga parker. Herrängens skola är en skola där eleverna trivs och är trygga. Eleverna har god måluppfyllelse, höga betyg och goda resultat på nationella prov. Lärare och pedagoger har höga förväntningar på eleverna och vårdnadshavarna har höga förväntningar på skolan. Herrängens skola har kompetent personal, stabilt elevunderlag och ett nära samarbete med vårdnadshavarna samt en väl utvecklad samverkan mellan skola och fritidshem.

Arbetsbeskrivning

Herrängens skola söker en fritidspedagog till lågstadiet. Tjänsten innebär både klassamverkan under skoldagen samt fritidsverksamhet.

Kvalifikationer

Du är examinerad fritidspedagog eller förskollärare. 

Du är trygg, stabil, professionell och har självinsikt i din yrkesroll. Du har god samarbetsförmåga och kan relatera till kollegor och elever på ett lyhört och smidigt sätt. Du kommunicerar på ett tydligt och lösningsfokuserat sätt, samt är som person mål- och resultatinriktad. Du har pedagogisk insikt och använder individanpassade arbetsmetoder.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 9 januari 2019
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Älvsjö/Fruängen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7110
Kontakt
  • Åsa Haglund, 076-12 21908
Publicerat 2018-11-06
Sista ansökningsdag 2018-11-20

Fritidspedagog till Herrängens skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-20

Ansök nu

Dela detta jobb