skoljobb.se

Fritidspedagog till Kattarps skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-19

Ansök nu

Fritidspedagog till Kattarps skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Kattarp är en liten skola där trygghet och gemenskap är vår största styrka. Här känner alla varandra och med det som grund uppnår vi tillsammans goda resultat. I Kattarp vill vi skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, barn och elever.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en driven fritidspedagog eller lärare i fritidshem som söker nya utmaningar? Ta chansen att bli en del av den härliga gemenskapen på Kattarps skola i ett kul och utvecklande uppdrag! möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval.

Som fritidspedagog hos oss driver och utvecklar du den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet. Tillsammans med dina kollegor skapar du en röd tråd genom hela elevens skoldag och utmanar för lärande.

Du blir en del av ett kompetent team som har mycket driv och ni ges stora friheter att påverka ert arbete utifrån gruppens behov och intresse. Här blir du en viktig del av en skola där fritids får utvecklas och det finns goda förutsättningar att lyckas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog alternativt lärare i fritidshem och som har aktuell arbetslivserfarenhet inom yrket. Även du som nyligen tagit examen är givetvis också intressant för oss! Det viktigaste är att du är trygg i dig själv och känner passion för rollen.

För att trivas och lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett gott tålamod och förmågan att bygga goda relationer. För oss är det också viktigt att du sätter eleven i första hand och utgår från individens behov.

Eftersom digitalisering är ett naturligt inslag hos oss förväntar vi oss att du obehindrat hanterar våra olika digitala system.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Fritidspedagog till Kattarps skola

Helsingborgs Stad