skoljobb.se

logga

Fritidspedagog till Killebäckskolan åk4-6

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Fritidspedagog till Killebäckskolan åk4-6

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

KUBens fritidshem är ett samarbete mellan mellanstadieskolorna i Södra Sandby för 10-13 åringar. Fritidsverksamheten är förlagd på Killebäckskolan, men som fritidspedagog kommer du få möjlighet att samverka och arbeta med en eller flera andra skolor i området.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med fritidshemmets personal kommer du att ha övergripande ansvar för fritidsverksamheten och representera arbetslaget i dialogen med skolledningen. Skolans pedagoger tar tillsammans ansvar för elevernas samlade skoldag. Som fritidspedagog följer du ofta en årskurs både under skoldag och på fritidstid. Det bidrar till att eleverna får goda förutsättningar att känna sig trygga och kan lita på sin egen förmåga och potential. Vårt fritidshem erbjuder eleverna en meningsfull fritid genom att ta utgångspunkt i elevernas behov, intressen och erfarenheter. Vi utmanar också eleverna genom att visa på och inspirera till nya upptäckter. Som fritidspedagog har du en viktig roll för elevers lärande och sociala utveckling. Du kommer tillsammans med övrig pedagogisk personal planera och bedriva pedagogiskt arbete i skola och på fritidshem.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog eller grundlärare med inriktning mot fritidshem.

På KUBen/Killebäckskolan har vi ett positivt förhållningssätt och intresse för utveckling och nya idéer. Vi ser gärna att du är en person som vill och vågar ta egna initiativ. Du ser relationsbyggande som en viktig väg till framgång och du tror att alla människor kan utvecklas, både kunskapsmässigt och socialt. Du som söker sätter elevernas lärande och sociala utveckling i fokus och lägger vikt vid detta under hela arbetsdagen. Du ser modern teknik och digitala verktyg som en naturlig del i ditt arbete. Du har ett relationsskapande ledarskap vilket gör att du lätt skapar trygghet, förtroende och goda relationer. Som ledare strävar du efter en god och öppen kommunikation som grund för verksamhetens framgång.

Erfarenhet av att arbeta i en ledande roll och arbete med rastaktivitet samt elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar ser vi som meriterande. Att ha kompetens inom värdegrundsarbete med att motverka kränkande behandling samt kompetens inom arbete med hållbar utveckling ser vi även som meriterande.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete så varmt välkommen med din ansökan redan idag.  

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 20-10-01 eller enligt överenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-10-04

Referensnummer

2020/792

Kontaktperson(er)

Ulf Skelander, 046-359 77 24

Dela detta jobb

logga
Fritidspedagog till Killebäckskolan åk4-6

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen