skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Maria Parkskolan är en F-9 skola i norra Helsingborg. På skolan går ca 800 elever. Skolan ligger i ett idylliskt och grönt område med stora parkområden intill. Stranden och havet har vi på ett skönt promenadavstånd, likaså den pulserande staden.

I takt med att skolan växer arbetar vi för att skapa små sammanhang för våra elever i den stora skolan. Hos oss förväntas du som medarbetare vara kreativ och nyfiken. Vi tror på att ta tillvara på den lust och energi som våra barn och elever har. Här kan vi lova dig ett äventyr!

ARBETSUPPGIFTER
Är du en driven fritidspedagog som söker nya utmaningar? Ta chansen att bli en del av den härliga gemenskapen på Maria Parkskolan i ett kul och utvecklande uppdrag!

Som fritidspedagog hos oss driver och utvecklar du den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet. Tillsammans med dina kollegor skapar du en röd tråd genom hela elevens skoldag och utmanar för lärande. På Maria Parkskolan arbetar vi med äventyrspedagogik och det kollegiala utbytet är stort. Vi ser positivt på att röra sig utanför skolan och vårt fantastiska läge erbjuder stora möjligheter att vara ute i naturen.

Du blir en del av ett kompetent team som har mycket driv och ni ges stora friheter att påverka ert arbete utifrån gruppens behov och intresse. Här blir du en viktig del av en stor skola där fritids får utvecklas och det finns goda förutsättningar att lyckas. Vi har exempelvis redan nu digitala in- och utcheckningssystem.

Vår verksamhet har blivit en förebild och vi har under en längre tid arbetat med att inspirera andra. Vi vill nu fortsätta utvecklas och därför behöver vi Dig!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog och som har aktuell arbetslivserfarenhet inom yrket. Även du som nyligen tagit examen är givetvis också intressant för oss! Det viktigaste är att du är trygg i dig själv och känner passion för rollen.

För att trivas och göra ett bra jobb på Maria Parkskolan är det viktigt att du har ett flexibelt tänk, lätt för att bygga relationer och ett professionellt bemötande. Det är också viktigt att du är en positiv lagspelare med viljan att lära och utvecklas. Du är en kreativ och innovativ pedagog som gillar att prova nya ideer.

Eftersom digitalisering är ett naturligt inslag hos oss förväntar vi oss att du obehindrat hanterar våra olika digitala system.

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval.

Fritidspedagog till Maria Parksskolan i Helsingborg

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb