skoljobb.se

Fritidspedagog till Nibble skolområde

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Fritidspedagog till Nibble skolområde

Om jobbet

Skogsbrynskolan och Himmeta skola.

Skogsbrynskolan och Himmeta skola tillhör Nibble skolområde. Skogsbrynskolan har ungefär 160 elever, i förskoleklass och årskurs 1.

Himmeta skola har ungefär 24 elever i förskoleklass till årskurs 3. Himmeta skola ligger ungefär en mil utanför Köping. Det finns inga bussförbindelser så bil krävs.

Hos oss är prestigelöshet, humor och kollegialt lärande viktigt. Genom att ställa frågor och pröva nytt, lär vi av varandra. Vi hjälps åt att utveckla undervisningen och har roligt på jobbet. Skratt och humor bidrar till att vi trivs och är trygga med varandra. Som övningsskola tar vi regelbundet emot lärarstuderande, vilket ger oss inspiration och ständig kompetensutveckling.

Läs mer om oss på www.koping.se/nibbleskolan.

Arbetsuppgifter:

Som fritidspedagog planerar du och driver det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens mål och övriga styrdokument. Du arbetar både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Under elevernas skoltid är du delaktig i skolans övriga verksamhet. I mötet med eleven tar du tillvara deras kreativitet och skapar en stimulerande miljö att lära och utvecklas i. Tillsammans med dina kollegor utvärderar du arbetet för att höja kvaliteten i verksamheten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen eller har legitimation som lärare mot yngre åldrar med inriktning fritidshem. Det här är jobbet för dig som kan arbeta självständigt men ser samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Du har god kännedom om läroplanen och övriga styrdokument och kan omsätta dessa praktiskt i det dagliga arbetet med eleverna. Du är tydlig i din ledarroll med en vilja att skapa goda relationer till eleverna. Du arbetar strukturerat och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Utbildningsförvaltningen

Rekryteringsansvarig:

Lars Fallqvist

Rektor

0221-256 28

lars.fallqvist@koping.se

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen.

Tillträde:

2021-01-04 eller enligt överenskommelse

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder.

Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns.

Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Dela detta jobb

Fritidspedagog till Nibble skolområde

Köpings kommun