skoljobb.se

Fritidspedagog till Östra skolan

Företag Falu kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-23

Ansök nu

Fritidspedagog till Östra skolan

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Östra skolan är Falu kommuns mest centrala F-6 skola med 365 elever under läsåret 2018/2019. Inför läsåret har vi elever inskrivna i 7 årskurser fördelat på 5 fritidshemsavdelningar.

Skolan har goda elevresultat vilket är ett kvitto på systematiskt och gott pedagogiskt arbete från alla som arbetar på skolan. Vi som arbetar på skolan samverkar för ett gott arbetsklimat vilket leder till en trygg skolgång för de elever som kommer hit. Vi värdesätter en god dialog med vårdnadshavare. Du som erhåller tjänsten kommer att tillhöra ett arbetsteam där du förväntas förvalta och arbeta för teamets målsättning utifrån Ledningsdeklarationens viljeriktning. 

Arbetsuppgifter
Som fritidspedagog på Östra skolan kommer du att bedriva pedagogisk verksamhet med elever i nära dialog och samverkan med kollegor i arbetsteamet. Du kommer att planera verksamheten kopplat till Lgr 11 och kapitel 1 & 2 och synliggöra din planering till vårdnadshavare och övriga kollegor på skolan. Den planerade verksamheten utvärderas systematiskt och löpande under året i samråd med kollegiet vilket betyder att det kollegiala lärandet ständigt är närvarande. Östra skolans vision är att vara en; Attraktiv skola i framkant som ger mening och berikar alla varje dag; ser fram emot en medarbetare med stort fokus på digital utveckling och intresse av att arbeta med barn.

Tillräckliga kvalifikationer
- I första hand ser vi att du har fritidspedagogexamen. I det fall vi inte får fritidspedagoger med examen så är vi även intresserade av dig som är legitimerad förskollärare/lärare alternativt utbildad fritidsledare. 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och kreativ. Särskild vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har...

- Erfarenhet av att arbeta som pedagog eller lärare för elever i de lägre åldrarna.

- Erfarenhet av att ha arbetat med digital dokumentation/kommunikation.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervjun. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. 

Upplysningar

Rektor Ingrid Stenvall tel 023-826 10

Biträdande rektor Sara Moghaddas tel 023-871 77

Fackliga företrädare

Lärarförbundet: Lokalavdelningen exp: 023-106 36
- lokalombud: Helena Thunström, tel: 070-3305041

Lärarnas riksförbund: Hanna Meijer Holmqvist, tel: 023-838 63
- lokalombud: Marie Forsberg, tel: 070-51738 99

Övrigt

Annonssäljare undanbedes vänligt men bestämt.

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Dela detta jobb

Fritidspedagog till Östra skolan

Falu kommun