skoljobb.se

Fritidspedagog till särskild undervisningsgrupp

Regioner
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Fritidspedagog till särskild undervisningsgrupp

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.


TRÄKVISTA SKOLA är en grundskola med drygt 580 elever från förskoleklass till åk 9 samt fritidsverksamhet F-åk 3. Vi arbetar efter våra fyra honnörsord: Trygghet, Ansvar, Kunskap och Glädje som ytterligare tydliggörs i vår gemensamma värdegrund. Vi har en mycket stor andel legitimerade lärare vars arbete präglas av professionalitet som visar sig i kunskap om uppdraget, kollegialt samarbete, arbetsro, trivsel och inte minst i elevernas goda resultat.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
Det går en röd tråd genom Ekerö kommuns förskolor – med aktiva nätverk delar vi med oss, samarbetar och jobbar från samma grund och tänk. Tillsammans utvärderar och applicerar vi de bästa och viktigaste metoderna för våra barn. Din ambition att utvecklas behövs för att vi ska kunna fortsätta ge barnen rätt förutsättningar. Därför uppmuntrar vi fortbildning och förväntar oss att du är öppen och nyfiken på nya angreppssätt och metoder.

Du kommer att arbeta i vår särskilda undervisningsgrupp på på låg- och mellanstadiet, där du tillsammans med 2 lärare och en lärarassistent kommer att ansvara för 8 elever. Du kommer att arbeta med att stötta undervisningen av elever socialt och kunskapsmässigt under hela skoldagen och fritids. Eleverna i den särskilda undervisningsgruppen är i stort behov av tydlighet och förtroendefulla relationer till vuxna.


Kvalifikationer
För att du ska klara av uppdraget, ser vi gärna att du kan uppfylla följande kvalifikationer:

  • Erfarenhet av arbete med elever inom NPF-området
  • Ett engagerande intresse för undervisning och elever
  • En god förmåga att skapa förtroendefulla relationer och ett lågaffektivt bemötande.
  • Fritidspedagog eller motsvarande


Tillträde: 2020-01-06
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun


Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.


Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.


För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.


Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Anders Tjus

Rektor

08-124 577 74

Sofia Moghtadai

Biträdande rektor

08-124 570 03

Robert Wiren

Lärarförbundet

073-552 54 55

Du ansöker senast 2019-10-18 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Fritidspedagog till särskild undervisningsgrupp

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen