skoljobb.se

Beskrivning
Skottorpsskolan är en F-6 skola med ca 180 elever som växer för varje år. Vi arbetar med vi-känslan på skolan och all skolans personal samverkar för att våra elever ska få en trygg och utvecklande skolgång. Skottorps fritidshem består av fyra avdelningar och det finns elever från förskoleklass till åk 6. Skolan har en utemiljö utöver det vanliga med våtmark, växthus, uteklassrum och en stor skolgård. Utemiljön används i verksamheten. Skolan är dessutom en övningsskola vilket innebär att vi har ett nära samarbete med Högskolan i Halmstad och förmånen att regelbundet ta emot studenter. Som anställd i Laholms kommun får du tillgång till bland annat fortbildning och friskvård.

Vi söker nu dig som vill arbeta på vårt fritidshem med våra fantastiska elever och kollegor.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina arbetskamrater bidrar du till att skapa en trygg, lärande och utvecklande verksamhet på vår skola. I ditt uppdrag ingår det bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetssmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du har en fritidspedagogexamen, lärarexamen, eller motsvarande behörighetsgivande examen för arbete på fritidshem eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer som likvärdig. Du är en tydlig ledare med förmåga att skapa ett tryggt socialt klimat och förtroendefulla relationer. Du är engagerad, ansvarstagande och initiativrik.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Tillträdesdag
2018-09-03 eller enligt överenskommelse

Upplysningar
Jeanette Hafström, rektor 070-662 56 14

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Fritidspedagog till Skottorps fritidshem

Företag Laholms kommun
Regioner
Utgår

2018-08-17

Ansök nu

Dela detta jobb