skoljobb.se

Fritidspedagog till Slottsvångsskolan i Helsingborg

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-19

Ansök nu

Fritidspedagog till Slottsvångsskolan i Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Slottsvångsskolan som ofta kallas slottet är en traditionsrik F-9 skola som är centralt belägen vid slottsparken i Helsingborg. Skolan har ca 250 elever och det viktigaste för oss är att skapa förutsättningar för varje elev att utvecklas så mycket som möjligt och nå kunskapsmålen. Vår Vision vilar på nyckelbegreppen Kunskaper, Omtanke och Språk eftersom de är de viktigaste förutsättningar för att varje elev ska kunna utvecklas så mycket som möjligt och nå sina mål. Vi ska vara en skola som alla kan vara stolta att kalla sin.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en driven och kreativ fritidspedagog som är redo för nya utmaningar? Då har Slottsvångsskolan uppdraget för dig!

Här kommer du att driva och utveckla den pedagogiska verksamheten på fritids. Du kommer att bli en del av ett mycket engagerat team som brinner för att utveckla fritids och en ledning som tillåter er att prova nytt. Slottet tar även del av Helsingborgs stad fritidshemssatsning. 

Vårt centrala läge gör det lätt att hitta på saker utanför skolan och vi jobbar gärna i olika projekt. Just nu arbetar vi mycket med vårt utvecklingsområde kring systematiskt kvalitetsarbete på fritids, ett arbete där du kommer att få vara delaktig.

På Slottet möts du av ett gott arbetsklimat och tillsammans med dina kollegor är du med och driver skolan framåt mot vår vision att vara en skola som alla är stolta att kalla sin. Vi strävar alltid efter att bli ännu bättre och därför behöver vi dig!

KVALIFIKATIONER
Du har fritidspedagogexamen eller lärarexamen med inriktning mot fritidshem. Det är viktigt för oss att du har erfarenhet av undervisning inom fritidshemmet, men som nyutexaminerad är du naturligtvis också attraktiv för oss. Vi söker dig som brinner för fritidshemmet och trivs i en miljö där du kan göra skillnad på riktigt!

Vi ser gärna att du har god digital kompetens och intresse av att utveckla fritids enligt läroplanen. Du vill ha omväxling i arbetet och vill vara del av en verksamhet i förändring.

För att trivas och göra ett bra jobb hos oss tror vi att du är en glad kollega som gärna kommer med idéer. Du har ett professionellt bemötande till alla du möter och lätt för att bygga relationer. Elevernas behov kommer alltid i första hand för dig. Du bryr dig om andra och står upp för skolans värdegrund.

Vill du vara med på resan för att skapa den bästa skolan för varje barn och elev? Välkommen med din ansökan till oss! Vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Fritidspedagog till Slottsvångsskolan i Helsingborg

Helsingborgs Stad