skoljobb.se

Om arbetsplatsen
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. 

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Stråningstorpsskolan är belägen i den södra delen av Karlskoga och har ca 300 elever i årskurserna 2-6. Till Stråningstorpsskolan hör även Häsängsskolan där eleverna går i förskoleklass och årskurs 1 med tillhörande fritids. 
På fritidsavdelningarna som i höst kommer att vara tre avdelningar arbetar vi med att träna eleverna till att ta ansvar och bli självständiga. Vi planerar för att barnen ska röra sig mycket på olika sätt och skapar förutsättningar för det. Att samarbeta, vara lyhörd och positiv till utveckling är förmågor som prioriteras. Vi arbetar med att bemöta eleverna på ett lågaffektivt sätt. Du som känner att bilden stämmer in på dig är välkommen med en ansökan!

Arbetsuppgifter
• Arbeta i fritidshemmet och i skolmiljö.
• Tillsammans med arbetslaget göra planeringar för verksamheten.
• Ha erfarenhet av utomhuspedagogik och äventyrspedagogik.

Kvalifikationer
Önskvärt är fritidspedagogexamen. 
Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga samt att kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt. 
Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.
Anställningens omfattning
Tillträde:   2018-08-06
Tillsvidare.

Ansökan
Referensnummer:   ftp strå

Övrigt
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson
Irene Särnholm
Rektor 0586-610 82

Facklig företrädare
Lärarförbundet
0586-621 27 lararforbundet@karlskoga.lararforbundet.se

Fritidspedagog till Stråningstorpsskolan

Företag Karlskoga kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-29

Ansök nu

Dela detta jobb