skoljobb.se

Fritidspedagog, Ubbhultskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Fritidspedagog, Ubbhultskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Mark är en attraktiv kommun med flera små och medelstora orter som präglas av gemenskap. Här värnar vi om varandra och vår livskvalitet. Strax utanför storstaden lever vi i harmoni med naturen.

Kinna är vårt administrativa och kommersiella centrum. Kommunen har 34 000 invånare och hos oss arbetar cirka 3 100 personer. Det innebär att Mark är en medelstor kommun med Borås, Göteborg och Varberg på bekvämt pendlingsavstånd. De tider då de flesta börjar och slutar sitt arbete för dagen går täta buss- och tågturer.

Här är det läge för det goda livet!
Läs mer om kommunen på www.mark.se

Ubbhultskolan är den lilla skolan mitt i byn. Skolan ligger naturnära med en skolgård som inbjuder till många olika former av lek. I dagsläget går ca 60 elever F-3 i skolan, varav en stor del går på fritids. Skolan ligger nära kommungränsen mot Kungsbacka. Personalen arbetar mycket tätt med en väl uttalad tanke om vi och våra barn hela dagen.

ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog hos oss planerar du upp verksamheten tillsammans med övriga fritidspersonal. Arbetslaget arbetar med aktivitetstavla där mål och aktivitet i fritidshemmet är synliga för barn och vårdnadshavare. Vi söker dig som är glad och positiv och som gillar att vara ute då vår närmiljö uppmuntrar till uteaktiviteter. Du är en person som gärna arbetar med andra och där samverkan med skolan är en naturlig del.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad/behörig fritidspedagog är önskvärd.

Du är också
- prestigelös och lösningsfokuserad
- en bra lagspelare
- van och intresserad av att arbeta med olika IT-system
- glad och initiativrik

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Fritidspedagog, Ubbhultskolan

Marks kommun