skoljobb.se

Fritidspedagog, Veta skola

Företag Mjölby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-17

Ansök nu

Fritidspedagog, Veta skola

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara med och skapa varje elevs bästa skola tillsammans med engagerade kollegor och elever?

Under läsåret 2019/2020 kommer vi att ha ca 200 elever i årskurserna F-6 på Veta skola. Vi söker nu en fritidspedagog som tillsammans med övriga kollegor vill fortsätta att utveckla fritidshemmet på Veta skola. Genom att samverka med varandra ska vi skapa de bästa förutsättningarna för varje elev att lyckas och tro på sin egen förmåga.

Vi vill ge våra elever goda kunskaper och färdigheter så att de är väl rustade inför framtiden. Skapa de bästa förutsättningarna för ett livslångt lärande i en kreativ och stimulerande miljö, som präglas av ömsesidig respekt. Lära våra elever att ta ansvar och utvecklas i sitt lärande utifrån sina egna förutsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog på Veta skola kommer du att ingå i fritids arbetslag. Detta innebär att du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att planera morgonfritids, rastverksamhet samt eftermiddagsfritids enligt gällande styrdokument. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att se elever växa, både kunskapsmässigt och socialt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad fritidspedagog. Det är meriterande med några års erfarenhet, men inte nödvändigt. Som person är du trygg och stabil och behåller lugnet i stressade situationer, du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling och dessutom ett generöst friskvårdsbidrag.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Fritidspedagog, Veta skola

Mjölby kommun