skoljobb.se

Om arbetsplatsen
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. 

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Karlbergsskolan är belägen i Karlskogas västra stadsdel och har ca 400 elever från förskoleklass upp till årskurs 6.Skolans lärare är indelade i arbetslag; F-3, 4-6, Tellus/förberedelseklass samt fritidshemmet. Fritidshemmet har fyra avdelningar; förskoleklass, Rubinen, Juvelen samt Pärlan. På skolan finns också en flexenhet med "liten grupp", särskild undervisningsgrupp, elevcoach m fl. Arbetet med särskilt stöd bedrivs målinriktat i samverkan mellan EHT, flexenhet samt lärare/fritidspersonal.
På Karlbergsskolan är vi särskilt stolta över vårt elevstödjande arbete och arbetet med integrering och inkludering av alla elever. Karlbergsskolan är inne i ett spännande utvecklingsarbete i samarbete med SPSM för att höja kvalitén på undervisning och fritidsverksamhet utifrån ett kompletterande perspektiv. Alla elever ska utvecklas så långt som möjligt, vara trygga och uppleva skolan som meningsfull.

Arbetsuppgifter
Två engagerande och lösningsinriktade fritidspedagoger för att komplettera organisationen i förskoleklass samt fritidsverksamhet. På Karlbergsskolan lägger vi fokus på det kollegiala lärandet, det är tillsammans vi kan åstadkomma de förändringar och förbättringar som krävs för att gynna elevernas lärande. Det innebär att arbetet i arbetslaget är avgörande för verksamhetens kvalitet. Arbetslaget i förskoleklass utgörs av tre förskollärare samt två fritidspedagoger.
Det kan även bli aktuellt att rekrytera en fritidspedagog till en av skolans övriga fritidsavdelningar.

Kvalifikationer
Utbildad fritidspedagog. Gärna vidareutbildad kring utepedagogik och rastverksamhet.
Vi söker dig som både har förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med andra samt kan ta ett stort ansvar för hela uppdraget.
Nyfikenhet, kreativitet, höga förväntningar på alla elever och inför uppdraget är uppskattade och nödvändiga förmågor på Karlbergsskolan.
Din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktat med eleven i fokus.

Meriterande är kunskap och erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Anställningens omfattning
Tillträde:   2018-08-13
Tillsvidare.

Ansökan
Referensnummer:   Ftp Kbg

Övrigt
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Fritidspedagoger till Karlbergsskolan

Företag Karlskoga kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb