skoljobb.se

Fritidspedagoger till Slottsvångsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Fritidspedagoger till Slottsvångsskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Slottsvångsskolan är en traditionsrik F-9 skola med ca 260 elever och central belägenhet vid Slottsparken. Vår värdegrund vilar på nyckelbegreppen Kunskapsutveckling, Trygghet och trivsel och Relation. Vi tror på att det är i mötet med varje enskild elev som vi kan utvecklas tillsammans och lyfta blicken mot nya mål och utmaningar.

ARBETSUPPGIFTER
Slottsvångsskolan söker ett nytt team till vårt fritids! Är du en kreativ och engagerad fritidspedagog som är redo för nya utmaningar så vill vi ha dig med!

På grund av pensionsavgångar och tjänstledigheter söker vi på Slottet flera nya medarbetare som under ledning av vår erfarna arbetslagsledare kan omskapa vårt fritidshem i ny tappning. I tjänsten ingår att planera, organisera, hålla i och följa upp undervisning och aktiviteter på fritids F-6 tillsammans med kollegorna.

Slottsvångsskolan ligger mitt i Helsingborg med närhet till allt. Vårt fritids har gångavstånd till grönområden som Slottshagen och Fredriksdal, idrottsarenor, stadsteatern, Dunkers, konserthuset och havet. Dessutom är det bara en kort promenad till Knutpunkten i de fall vi vill ta oss ännu längre bort. Hos oss är verkligen barnen i centrum, i dubbel bemärkelse.

Vi är en skola som präglas av mångkultur och språk där du varje dag kan göra skillnad för elever och kollegor som behöver dig. Du möts på Slottet av historiska lokaler och moderna idéer där du tillsammans med engagerade kollegor och ledning får vara med att driva skolan framåt mot vår vision att vara en skola som alla är stolta att kalla sin.

KVALIFIKATIONER
Du har fritidspedagogexamen eller lärarexamen med inriktning mot fritidshem. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning inom fritidshemmet, men som nyutexaminerad är du naturligtvis också attraktiv för oss. Vi söker dig som brinner för fritidshemmet och trivs i en miljö där du kan göra skillnad på riktigt!

För att trivas och göra ett bra jobb hos oss tror vi att du är en påhittig och ansvarstagande kollega som kan ställa upp och ställa om när det behövs. Du har ett professionellt bemötande till alla du möter och lätt för att bygga relationer. Elevernas behov kommer alltid i första hand för dig. Du bryr dig om andra och står upp för skolans värdegrund.

Vi ser gärna att du har god digital kompetens och intresse av att utveckla fritids genom att delta i vårt systematiska kvalitetsarbete. Du vill ha omväxling i arbetet och vill vara del av en verksamhet i förändring.

Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer och du följer aktivt med i forskning och utveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du den vi behöver till vårt nya fritidsteam? Ansök snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Fritidspedagoger till Slottsvångsskolan

Helsingborgs Stad