skoljobb.se

logo

Furuby skola söker 1-6 lärare

Ansök nu

Furuby skola söker 1-6 lärare

Om tjänsten

Som lärare hos oss ingår du i arbetslag åk F-klass åk 6 fritids. Du kommer att ha undervisning i alla klasser från åk 1-6 framförallt i ämnen Ma, No och bild men du fungerar även som resurs vid vissa tillfällen. Du arbetar med att planera och genomföra undervisning enligt gällande läroplan. Såväl nyutexaminerade som nyanställda har en mentor på skolan som stöttar och vägleder utifrån de behov som finns. Vi arbetar kollegialt och teamkänslan är viktig då vi tror starkt på att det är tillsammans som vi uppnår de bästa resultaten. Tjänsten är ett vikariat fram till årsskiftet 2022/23. Det kan eventuellt bli aktuellt med en förlängning.

Din profil

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet för undervisning i framför allt i Ma och No. Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du har även god samarbetsförmåga, är öppen för ett kollegialt lärande, gillar att arbeta i team och är positiv till utveckling även av verksamheten och dig själv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Furuby skola är en F-6-skola, belägen i Furuby 1,5 mil öster om Växjö. Det går enkelt att köra bil till Furuby och det är utmärkta bussförbindelser i linjetrafik. Skolan är en liten skola på landet med ca 68 elever och ligger naturskönt nära både skog och sjö. Vi delar lokaler med förskolan vilket gör att vi har ett gott samarbete mellan verksamheterna. Vi har den lilla skolans alla fördelar och präglas av ett gott samarbete och en stor kollegialitet. Skolformen är B-form; f-klass, åk 1-2, åk 3-4 och åk 5-6. Viss undervisning bedrivs även rent klassmässigt. Skolans vision är: Liten skola, stor gemenskap. Vilja veta, våga växa. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

logo
Furuby skola söker 1-6 lärare

Växjö kommun