skoljobb.se

Gemla förskola söker förskollärare

Företag Växjö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Gemla förskola söker förskollärare

Om tjänsten

Välkommen till Gemla förskola, en förskola med utbildad personal i en vacker grön miljö, strax utanför centralorten Växjö. Tillsammans skapar vi en professionell utbildning för alla våra barn. På Gemla förskola är vi nyfikna på människan och känner att det finns mycket att upptäcka så länge man arbetar tillsammans. Du som pedagog tar ansvar över hur du bemöter dina medmänniskor och du ger våra barn förutsättningar för stimulans, nyfikenhet, möjlighet att utrycka sig och känna att man lyckas varje dag! Vill du arbeta på en förskola med kunniga och nyfikna pedagoger? Vill du möta de yngsta barnen under deras första tid på förskolan och erbjuda dem trygghet och en stimulerande utbildning? Då är det du som ska komma och arbeta TILLSAMMANS i vårt team på Gemla förskola! Som förskollärare ansvarar du för det pedagogiska innehållet i undervisningen och för det målinriktade arbetet som främjar barns utveckling och lärande. Du ska vara en del i utbildningens systematiska kvalitetsarbete i det reflektions verktyg som finns på förskolan. Vi söker en förskollärare tillsvidare på 100% på en avdelning med barn från 1-4 år. Du kommer att arbeta tillsammans med en barnskötare och en förskollärare.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du är trygg i dig själv och har hög social kompetens och samarbetsförmåga, det handlar om grupparbete från morgon till kväll. Du ska kunna kommunicera bra på svenska i både tal och skrift och vara aktiv i det pedagogiska systematiska kvalitetsarbetet. Din nyfikenhet och tro på barnet är en viktig grundkomponent. Du är noggrann och förbereder dig väl, du tar ansvar och bygger tillit med både barn och vuxna.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

 

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tillträde gärna under hösten eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-08-21

Referensnummer

UTBF 338/22

Kontakt

Eva Nordfält

Rektor

0470-79 64 91

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Lärarförbundet nås via Växjö kommuns kontaktcenter.

0470-41 000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Gemla förskola söker förskollärare

Växjö kommun