skoljobb.se

Gillbo-Gröndalskolan Lärare åk 4-6

Ansök nu

Gillbo-Gröndalskolan Lärare åk 4-6

Gillbo-Gröndalsskolan i Sollentuna

Vikariat läsåret 20/21, Lärare åk 4-6  100%

Gillboskolan i Sollentuna ligger i ett etablerat villaområde med naturen inpå knuten och på promenadavstånd från Rotebros pendeltågsstation. Gillboskolan  ingår i en större organisation med benämningen Gillbo-Gröndalsskolan. 

Vi arbetar med två mål - TRYGGHET och TILLGÄNGLIGT LÄRANDE. Vi arbetar med tryggheten genom vårt systematiska antimobbningsprogram Olweus. Vi är en certifierad Olweusskola sedan flera år. Vi arbetar i nätverk både i den egna verksamheten men också i kommunen med fysiska träffar men även i en etablerad delarkultur via digitala medier. 

Till Gillbo skola söker vi nu en lärare i ämnena MA/NO och/eller SV/SO. Tjänsten är ett vikariat på 100%.

Kvalifikationer:

Adekvat högskoleutbildning samt dokumenterad yrkeserfarenhet från arbete i skola. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Du är ansvarstagande och anser att samarbete är en förutsättning för ett gott arbete. Du tycker om att inspirera andra och tar gärna initiativ. Du är målinriktad och våra elever är i fokus i ditt dagliga arbete och med aktuella styrdokument i grunden. 

Vi kommer att ha fortlöpande intervjuer. 

Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktpersoner:

Lena Gerby, rektor. Mejl: suc593@edu.sollentuna.se Telefon: 08-579 222 01

Annika Wahlund, administratör. Mejl: svd357@edu.sollentuna.se. Telefon: 08-579 222 06

Sista ansökningsdag:

2020-05-31

Företagets hemsida:

http://www.sollentuna.se

Skriv ut

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!

Dela detta jobb

Gillbo-Gröndalskolan Lärare åk 4-6

Sollentuna kommun