skoljobb.se

Gillboskolan söker ma-lärare åk 4

Regioner
Utgår

2018-12-12

Ansök nu

Gillboskolan söker ma-lärare åk 4

Vi söker dig som är legitimerad lärare i MA för åk 4-6

Undervisningen är förlagd vid Gillboskolan i Rotebro, Sollentuna. Vi är en kommunal skola som funnits sedan 1909 och har i dagsläget ca 440 elever i åk 3-9 på Gillboskolan. Skolan ligger i ett etablerat villaområde med naturen inpå knuten och ligger på promenadavstånd, 7-8 minuter från Rotebros pendeltågsstation. Gillboskolan är organiserad i arbetslag där varje arbetslag har ett övergripande ansvar för de klasser som har sina hemklassrum i det egna huset. Gillboskolan har även eneheten Gröndalsskolan F-2. 

Vårt fokus är att hela tiden förbättra vår verksamhet och skolan har under de senaste åren satsat på digitalisering som ett naturligt inslag i undervisningen och arbetar med modern teknik (1-1), språkutvvecklande arbetssätt och elevdokumentation.  Ambitionen är att bli ännu bättre i arbetet med att skapa goda förutsättningar för våra elever att lära sig så mycket som möjligt och nå goda resultat. Vi har ett tydligt lagarbete som ger möjlighet till samarbete och utveckling samt en delningskultur som bidrar till ett kollegialt lärande - allt för elevens bästa. Trygghet och tillgängligt lärande är våra mål för enheterna.

Vi söker nu en lärare för undervisning i åk 4 i ämnet matematik. I tjänsten ingår i alla för yrket förekommande uppgifter så som planering, undervisning, bedömning och uppföljning, samarbete med kollegor samt kontakt med eleverna och deras vårdnadsahavare. 

Vi ser gärna att du som söker: Har lärarlegitimation i matematik och har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete samt har goda kunskaper kring digitalisering. Du har ett genuint intresse av att möta varje elev utifrån dess behov tycker om att samarbeta med kollegor. Arbetet sker i ett engagerat och kompetent arbetslag som har fokus på elevernas fortsatta framgång i skolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Det är ett vikariat på 20% under vt-2019. Om intresse finns finns möjlighet att vikariera i andra klasser och ämnen. 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktpersoner:
Lillin Langebäck 
tfn: +46 08-754 12 51 
mob: +46 08-579 222 05

Dela detta jobb

Gillboskolan söker ma-lärare åk 4

Sollentuna kommun