skoljobb.se

Gitarrlärare till Kulturskolan (90%)

Regioner
Utgår

2022-01-21

Ansök nu

Gitarrlärare till Kulturskolan (90%)

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Beskrivning av arbetsplatsen:

Hallsbergs kulturskola är en relativt liten kulturskola, men som trots det erbjuder ett brett utbud av ämnen och aktiviteter. Vi är stolta över att kunna erbjuda både spets och bredd inom vår verksamhet. På kulturskolan brinner vi för att alla barn ska få uppleva glädjen i att uttrycka sig i musik, bild, dans och teater. Kulturskolans vision är att vara en mötesplats för kulturupplevelser. Vi är mycket glada över våra anpassade lokaler som ligger centralt i Hallsberg och som ger oss förutsättningar att vara den mötesplats vi önskar.

Beskrivning av tjänsten:

Den huvudsakliga delen av tjänsten innebär att planera och undervisa enskilda elever i akustisk gitarr, elgitarr och elbas inom vår frivilliga verksamhet på eftermiddagar och kvällar. Till detta tillkommer att tillsammans med kollegor leda och driva ett antal pop- och rockensembler. Att undervisa elever på kulturskolans fördjupningslinje ingår också i uppdraget.

Utöver undervisningen tillkommer det gemensamma arbetslagsarbetet där vi tillsammans planerar och utvecklar kulturskolan. På Kulturskolan i Hallsberg är elevens utveckling och delaktighet i fokus. Vi jobbar ofta tillsammans i olika projekt och erbjuder eleverna en rad olika aktiviteter utöver den ordinarie undervisningen. Här ställs krav på bred kompetens och vilja till samarbete samt god förmåga att driva arbetet framåt. Som medarbetare förväntas du aktivt bidra till hela verksamhetens arbete, uppdrag och mål.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med omfattning på 90%.

Vi erbjuder dig:

  • Goda utvecklingsmöjligheter, individuellt och tillsammans med kollegor.

  • En god arbetsmiljö med god tillgång till IKT, såväl när det gäller teknik som stöd.

  • Ett inspirerande och roligt arbete på en kulturskola med ett arbetslag som gillar att samarbeta och utvecklas tillsammans.

Kompetens:

Vi söker dig som har Musikpedagogisk högskoleutbildning, eller utbildning som kan bedömas som likvärdig. Erfarenhet av arbete vid Kulturskola bedöms som meriterande.

B-körkort och tillgång till bil krävs. 

Som person är du social, flexibel, initiativtagande och trivs att arbeta ihop med andra. Du är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. 

Övrig information:

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 90%, från den 1 mars 2022 till och med 20 december 2022, eller enligt överenskommelse.

För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil då del av undervisningen sker på landsbygdsskolor.

Sista ansökningsdag är 2022-01-21. Intervjuer kan komma att utföras innan ansökningstiden har gått ut.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om Hallsbergs kommun på vår Hemsida. Kolla även in vår Facebooksida samt Instagram (@hallsbergskulturskola) för aktuella händelser. Vår Facebooksida hittar du här och vår Instragram hittar du här

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner

Ulrika Johansson

Kulturchef

0582-68 53 37

ulrika.johansson1@edu.hallsberg.se

Dela detta jobb

Gitarrlärare till Kulturskolan (90%)

Hallsbergs kommun