skoljobb.se

Gleerups söker en driven och erfaren lärare med minst 5 års dokumenterad undervisningserfarenhet i åk 4-6 i sv/so. Du har lärarlegitimation i sv/so för år 4 och uppåt. En bred utbildning t ex ämneslärarutbildning 4-9 i dessa ämnen är meriterande. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av, eller på annat sätt drivit och genomfört mer övergripande projekt i dina ämnen (arbetslagsledare eller förstelärare är meriterande). Erfarenhet av att använda digitala lärverktyg regelbundet i undervisningen är också meriterande. Språkkänsla och noggrannhet är ett krav, att bearbeta och bedöma texter är en viktig del i tjänsten. Goda ämneskunskaper är också mycket viktigt. 

Tjänsten kommer i huvudsak innebära vård och utveckling av Gleerups digitala läromedel i svenska/so för skolår 4-6; att utveckla för skolans högstadium kan bli aktuellt på sikt.

Som läromedelsutvecklare ska du kunna se vad elever och lärare behöver för innehåll/verktyg för sitt lärande och undervisning. Utifrån det initierar, planerar och leder du projekt. 

  • Du bidrar med att utveckla Gleerups kontaktnät i team med författare, referens-lärare, testskolor och andra samarbetspartners
  • Du ser till att hålla sortimentet aktuellt med komplement och uppdateringar
  • Du medverkar i arbetet med marknadsföringen genom att delta och informera vid utställningar, lärarträffar (ibland på kvällstid och på annan ort)
  • Du håller i webbinarier och är intresserad av och är gärna aktiv i sociala medier

Vi tror du är en engagerad och nyfiken ”doer” som är van att samarbeta och har fallenhet för att styra projekt med interna och externa medarbetare.

I rollen som projektledare arbetar du självständigt och resultatinriktat.
Arbetet medför ekonomiskt ansvar och vi förutsätter att du har mycket god allmän digital kompetens.

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö. Tillträde senast 1 september. Välkommen med din ansökan och CV senast 25 april.
Urval och intervjuer sker löpande.

Fackliga representanter
För Akademikerna (Saco): Inger Blomquist 040-20 98 11
För Unionen: Hanna Olsson 040-20 98 18

Gleerups söker läromedelsutvecklare i svenska/SO för grundskola

Företag Gleerups
Regioner
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Dela detta jobb