skoljobb.se

Välkommen till Grimstaskolan
Grimstaskolan är en kommunal 6-9-skola med ca 450 elever i Upplands Väsby strategiskt placerad mittemellan Arlanda och Stockholm. I Upplands Väsby kommun jobbar vi mot ett gemensamt och tydligt mål - Alla i mål. Vi utvecklar våra undervisningsmetoder och vi delar med oss av vår kunskap. Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare, motiverade och engagerade föräldrar! Vi har ett normkritiskt förhållningssätt, våra elever når goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har ett mål som innebär att alla elever ska nå sin fulla potential och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Grimstaskolan deltar i internationella utbyten via Erasmus+ och det finns möjlighet att resa i samband med detta. 
 
Vi söker dig lärare i svenska som andra språk i grundskolan åk 6-9 som vill vara med på denna resa tillsammans med oss!  Du kommer att undervisa våra nyanlända elever som är i förberedelseklass och integrerade i ordinarie klass.  Du kommer att ingå i ett arbetslag och där förväntas du vara en aktiv deltagare och bistå laget med den kompetens du besitter. Att vara en god förebild för eleverna på skolan är en viktig del av arbete samt att upprätthålla goda kontakter med vårdnadshavarna.
 
Vem är du?    
Du är en glad, positiv och kreativ person som vill bidra med dina pedagogiska  kunskaper och kompetens till Grimstaskolan.  För att trivas hos oss är du en person som har nära till skratt, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och trivs i samarbete med andra pedagoger. Du får vara med och utveckla pedagogiken i ett kollegialt sammanhang och samtidigt ta egna initiativ.  
 
Kvalifikationer
För att erhålla en tillsvidaretjänst så måste du vara legitimerad lärare i svenska som andra språk och gärna i annat ämne också.

Grimstaskolan söker lärare i svenska som andra språk

Regioner
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb