skoljobb.se

Välkommen till Grimstaskolan
Grimstaskolan är en kommunal 6-9-skola med ca 451 elever i Upplands Väsby. I Upplands Väsby kommun jobbar vi mot ett gemensamt och tydligt mål - Alla i mål. Vi utvecklar våra undervisningsmetoder och vi delar med oss av vår kunskap. Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare, motiverade elever och engagerade föräldrar! Våra elever når goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har ett mål som innebär att alla elever ska nå sin fulla potential och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vi söker dig speciallärare för grundskolan åk 6-9 som vill vara med på denna resa tillsammans med oss! 
 
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i en särskild undervisningsgrupp där elever med särskilda behov studerar åk 5-9. Du kommer att ha 5 medarbetare som stöd och arbetet innebär mycket tid med eleverna. De behöver stöd under hela skoldagen och det ställer stora krav på flexibilitet och kreativitet i ditt arbete. Du som speciallärare kommer att stötta dina kollegor med förhållningssätt och metoder som krävs för att eleverna ska nå målen. Du kommer att undervisa i grupperna också. 

Vem är du?   
Du är en glad, positiv och kreativ person som vill bidra med dina pedagogiska  kunskaper och kompetens till Grimstaskolan.  För att trivas hos oss är du en person som har nära till skratt, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och trivs i samarbete med andra pedagoger. Du får vara med och utveckla pedagogiken i ett kollegialt sammanhang och samtidigt ta egna initiativ. 
 
För att erhålla tillsvidaretjänst behöver du vara behörig lärare med legitimation.

Grimstaskolan söker speciallärare

Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb