skoljobb.se

Välkommen till Grimstaskolan
Grimstaskolan är en kommunal 6-9-skola med ca 451 elever i Upplands Väsby. I Upplands Väsby kommun jobbar vi mot ett gemensamt och tydligt mål - Alla i mål. Vi utvecklar våra undervisningsmetoder och vi delar med oss av vår kunskap. Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare, motiverade elever och engagerade föräldrar! Våra elever når goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har ett mål som innebär att alla elever ska nå sin fulla potential och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vi söker dig speciallärare för grundskolan åk 6-9 som vill vara med på denna resa tillsammans med oss! 
 

I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. 
 
Kvalifikationer
Du är utbildad grundskollärare och speciallärare eller specialpedagog utifrån respektive tjänsts inriktning och behov. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som speciallärare, specialpedagog eller lärare i grundsärskola. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar de i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift 
 

Vem är du?   
Du är en glad, positiv och kreativ person som vill bidra med dina pedagogiska  kunskaper och kompetens till Grimstaskolan.  För att trivas hos oss är du en person som har nära till skratt, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och trivs i samarbete med andra pedagoger. Du får vara med och utveckla pedagogiken i ett kollegialt sammanhang och samtidigt ta egna initiativ. 
 
För att erhålla tillsvidaretjänst behöver du vara behörig lärare med legitimation.

Grimstaskolan söker speciallärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb