skoljobb.se

Barnarpsskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Barnarpsskolan är en trygg och gemytlig skolenhet bara drygt tio minuters bilresa söder om Jönköping. Det finns en busshållplats i direkt anslutning till Barnarpsskolan. Nya områden bebyggs, samhället växer och därmed även elevunderlaget. Läsåret 2018/2019 omfattar Barnarpsskolan fler än 370 elever fördelade från förskoleklass till årskurs 6.

Här finns en hjärtlig och välkomnande atmosfär! Inom Barnarps skolområde har vi självklart som gemensam målsättning att skapa de bästa förutsättningar för den individuella elevens lärande och vara en tillgänglig skola för alla. Här kommer du att få möjlighet att utveckla en tillgänglig undervisning för våra elever.

Visst vill du också blir en del av Barnarpsskolan?

Arbetsuppgifter
Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och arbetar med självklarhet som tjänsteman enligt de direktiv som styr kommunal skola. Du är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. I tjänsten ingår mentorskap för elever, dokumentation, uppföljningar, analysarbete m m. Det ingår även ett delat ansvar för att skapa tillgänglig och likvärdig undervisning för elev med behov av särskilt stöd. Årskursen består av tre klasser och med denna tjänst totalt fyra grundlärare. Dessutom ett nära samarbete med fritidshemmet och resurpedagoger.

Datorer och annan IT-utrustning känner du dig helt bekväm att arbeta med. I alla våra klassrum finns tillgång till interaktiv skärm såsom activboard eller Clever touch. Som lärare använder du dig av Jönköpings kommuns lärplattform Vklass för enkel kommunikation med vårdnadshavare och det är även så du tar del av skolans interna kommunikation och dokument.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kompetenskrav
Behörighet att undervisa i åk 4-6. Vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår men att det även är självklart för dig att arbeta självständigt. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov och ser möjligheter före svårigheter. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd.

Övrigt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Rektor Eva Engström 036-103908Bitr rektor Christian Syversen 036-103911Lärarförbundet Therése Bäck 036-103907


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Grundlärare 4-6

Regioner
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Dela detta jobb