skoljobb.se

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Barnarpsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100 %
Tillträdesdag    snarast
Sista ansökningsdag    2018-09-27
Referensnr    18-60-0561

Arbetsplatsbeskrivning 
Barnarpsskolan är en trygg och gemytlig skolenhet bara drygt tio minuters bilresa söder om Jönköping. Det finns en busshållplats i direkt anslutning till Barnarpsskolan. Nya områden bebyggs, samhället växer och därmed även elevunderlaget. Läsåret 2018/2019 omfattar Barnarpsskolan fler än 370 elever fördelade från förskoleklass till årskurs 6.

Här finns en hjärtlig och välkomnande atmosfär! Vi befinner oss i ett spännande läge då vi nu ska rekrytera nya kollegor till vår personalgrupp. Här kommer du att få möjlighet att utveckla en tillgänglig undervisning för våra elever. Inom Barnarps skolområde har vi självklart som gemensam målsättning att skapa de bästa förutsättningar för den individuella elevens lärande och vara en tillgänglig skola för alla.

Har du rätt moderna tänk för att bidra till Barnarpsskolan 2018?

Arbetsuppgifter 
Vi hoppas med denna annons att du ska bli nyfiken och höra av dig till oss! Vi söker dig som lockas av utmaningen att tillsammans med oss fortsätta att utveckla arbetet på Barnarpsskolan. I samband med läsårsstarten i augusti 2018 söker vi en ny kollega i blivande arbetslag 3.

Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och arbetar med självklarhet som tjänsteman enligt de direktiv som styr kommunal skola. Du är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. I tjänsten ingår ett delat ansvar för att skapa tillgänglig och likvärdig undervisning för alla våra elever. Andra delar av uppdraget är mentorskap för elever, dokumentation, uppföljningar, analysarbete m m. Tillsammans med dina kollegor arbetar du som en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov och ser möjligheter före svårigheter.

Datorer och annan IT-utrustning känner du dig helt bekväm att arbeta med. I alla våra klassrum finns tillgång till interaktiv skärm såsom activboard eller Clever touch. Som lärare använder du dig av Jönköpings kommuns lärplattform Vklass för enkel kommunikation med vårdnadshavare och det är även så du tar del av skolans interna kommunikation och dokument.

Kompetenskrav 
Du har lärarlegitimation med aktuell behörighet. Vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår men att det även är självklart för dig att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt 
Rekrytering kommer att ske fortlöpande så vänligen sänd in din ansökan snarast.

Upplysningar 
Eva Engström, rektor, 036-103908
Christian Syversen, bitr. rektor, 036-103911
Anneli Liliekvist, Lärarförbundet, 036-103862, 072-5709067

Grundlärare åk 3

Ansök nu

Dela detta jobb