skoljobb.se

logga

Grundlärare Fritidshem

Regioner
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Grundlärare Fritidshem

Arbetsplatsen

Strandskolan är vackert belägen vid Bottensjön i centrala Karlsborg. Det otroliga läget tillsammans med skolgårdens utformning möjliggör till mycket aktiviteter för eleverna i naturskön miljö. På skolan går cirka 250 elever fördelade på förskoleklass och årskurs 1 - 6 . Det finns tre fritidshemsavdelningar som heter Fyren, Stranden och Bryggan.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär normalt förekommande arbetsuppgifter inom skolbarnomsorgen med 75% tjänstgöring. 25 % av arbetstiden förläggs till grundskolan. 

Kvalifikationer

Grundlärarexamen fritidshem medlärarlegitimation. Behörighet att undervisa i ett eller flera ämnen i grundskolan. Erfarenhet av arbete inom verksamheten är ett krav. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

logga
Grundlärare Fritidshem

Karlsborgs kommun