skoljobb.se

Vilka är vi? 
Barnarpsskolan är en trygg och gemytlig skolenhet bara drygt tio minuters bilresa söder om Jönköping. Det finns även en busshållplats i direkt anslutning till Barnarpsskolan. Nya områden bebyggs, samhället växer och därmed även elevunderlaget. Läsåret 2018/2019 beräknas Barnarpsskolan omfatta närmare 370 elever fördelade från förskoleklass till årskurs 6. Här finns en hjärtlig och välkomnande atmosfär.

Vi befinner oss i ett spännande läge då vi nu ska rekrytera nya kollegor till våra fritidshem. Här kommer du att få möjligheten att skapa förutsättningar för våra elever och deras lärande. Inom Barnarps skolområde har vi som gemensam målsättning att skapa de bästa förutsättningar för den individuella elevens lärande och vara en tillgänglig skola för alla. Har du rätt moderna tänk för att bidra till Barnarpsskolan 2018?

Arbetsuppgifter 
Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11. Som lärare i fritidshemmet stimulerar du elevers utveckling och lärande samt erbjuder dem en meningsfull fritid. Du ser det som en självklarhet att anpassa verksamheten utifrån elevernas olika förutsättningar.

Vem är du? 
Du är utbildad Lärare inriktning Fritidshem alternativt Fritidspedag med lärarlegitimation. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Du har lätt för att samarbeta och samverka i ett arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar 
Eva Engström, rektor, 036-103908
Christian Syversen, bitr. rektor, 036-103911
Anneli Liliekvist LF, 0707-966741

Grundlärare fritidshem

Ansök nu

Dela detta jobb