skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Österängsskolan finns på Österängen mellan naturområdet Bondberget och Vättern. Skolan består av grundskola och grundsärskola. Österängsskolan med förskoleklass, åk 1-6, fritidshem samt träningsskola tillhör Österängens skolområde. Skolan har 250 elever. En fantastisk skola som dessutom har vunnit utmärkelsen hälsofrämjande arbetsplats inom Jönköpings kommun.

Arbetsuppgifter 
Du arbetar som fritidslärare med grundskolans elever på Österängsskolan inom fritidshemmets verksamhet samt under deras skoldag. Du som är intresserad av att arbeta med kompetenta kollegor i arbetslag, vill driva utvecklingen inom ditt ämne och ser lärande som en ständig process där du har möjlighet att utveckla ditt arbete är välkommen att söka anställning hos oss.

Kompetenskrav 
Adekvat lärarutbildning för fritidshem. Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och är lyhörd för idéer. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du känner en stolthet för ditt arbete och vill göra skillnad. Du ska ha grundläggande IT-kompetens.

Övrigt 
Vi erbjuder introduktion och mentor för nya lärare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Läs mer om skolan på www.jonkoping.se/osterangsskolan. 

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar länk till beställning av belastningsregistret här. 

Upplysningar 
Bitr rektor, Helena Larsson: 036-10 53 75
Lärarförbundet, Sandra Ekvall: 036-10 64 43

Grundlärare fritidshem

Regioner
Utgår

2018-10-22

Ansök nu

Dela detta jobb