skoljobb.se

Grundlärare i fritidshem/fritidspedagog alt. förskollärare, Väderstad skola

Företag Mjölby kommun
Regioner
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Grundlärare i fritidshem/fritidspedagog alt. förskollärare, Väderstad skola

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara en del i ett välfungerande team där vi skapar de bästa förutsättningarna för eleverna?

Väderstad skola är en mycket trivsam skola som ligger mitt i Väderstad. Här finns både förskola och skola upp till årskurs 5. Vi är en enhet med gemensam chef, på skolan har vi dagsläget 94 barn och på fritids ca 55 inskrivna barn.

Vi som arbetar på Väderstad skola vill göra positiv skillnad, med stort engagemang och kunskap arbetar vi tillsammans för att nå detta.
Vill du vara med på vår fantastiska resa?

Varmt välkommen in med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Ditt huvudansvarsområde är fritidshemmet och du kommer bli en del av ett team som tillsammans arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för elevernas trygghet, lärande och utveckling på vårt fritidshem.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har examen grundlärare i fritidshem/fritidspedagog alternativt förskollärare.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att vara ett stöd för att alla barn ska få vara sitt bästa jag, att du tar stort ansvar och har ett lösningsinriktat arbetssätt och att du alltid har eleverna i fokus.

Du drivs av att samarbeta i arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet i enlighet med vårt uppdrag.

Vi erbjuder ett fritids med ca 55 elever F-5 som vistas i bra och rymliga lokaler. Gemensam planering med arbetslag samt enskild planering. Ett välfungerande arbetslag som väntar på sin nya kollega. Vi har ett välutvecklat koncept med introduktionsperiod på upp till ett år med mentor för dig som är nyexaminerad och ett generöst friskvårdsbidrag!


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundlärare i fritidshem/fritidspedagog alt. förskollärare, Väderstad skola

Mjölby kommun