skoljobb.se

logga

Grundlärare i fritidshem till Svaleboskolan i Veberöd

Ansök nu

Grundlärare i fritidshem till Svaleboskolan i Veberöd

Referensnummer

2021/1186

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Välkommen till ett glatt och trevligt team!

Svaleboskolan är en F-9 skola i natursköna Veberöd. Tjänsten är placerad på enheten F-3, här finns ca 245 elever och en personalgrupp på närmare 35 engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Du ska kunna omsätta pedagogisk teori till praktiskt arbete och vara väl förtrogen med skolans och fritidshemmets styrdokument. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och har ett professionellt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga och skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du kan organisera ditt arbete, är trygg och lösningsfokuserad.

Vi söker dig som

Är bekväm med att planera din undervisning och tar ansvar för din avdelningsplanering tillsammans med kollegor.

Är bra på att samverka med kollegor och att vara delaktig i den gemensamma och övergripande utvecklingen av fritidshemmens verksamhet känns som en självklarhet.

Är van vid att skriva pedagogiska planeringar, uttrycker dig väl i tal och skrift samt behärskar digitala verktyg.

Erfarenhet av arbete med elever inom NPF ser vi som meriterande. 

Välkommen med din ansökan redan idag!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Kontaktperson(er)

  • Marie Olsson, 046-3597600

Dela detta jobb

logga
Grundlärare i fritidshem till Svaleboskolan i Veberöd

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen