skoljobb.se

Grundlärare lärstudio

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2022-10-26

Ansök nu

Grundlärare lärstudio

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Välkommen att söka lärartjänsten till vår lärstudio för grundskoleelever med särskilda behov! 

Här har du chansen att vara med och påverka din egen arbetsdag samtidigt som du verkligen kan göra skillnad! För även om arbetet självklart består av sedvanliga läraruppgifter så är detta en speciell roll att axla, där du som ledare i klassrummet förväntas ta vågade beslut utifrån din egen kompetens och där elevernas behov ständigt är i fokus. 

Då det är en mindre undervisningsgrupp med endast 10 elever har du ett mycket nära samarbete med elevassistenterna där ett heldagsperspektiv är mycket viktigt för att säkerställa elevernas känsla av trygghet och kontinuitet.

Du behöver ha lärarlegitimation, gärna med specialpedagogisk kompetens och utbildning och erfarenhet av olika former av NPF-diagnoser och språkstörning. Du använder din kreativitet och kan anpassa ditt förhållningssätt, dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån elevernas behov och du har naturligtvis full koll på skolans styrdokument samt en digital kompetens. 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Förutom ett omväxlande och spännande arbete här i skolan erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset samt friskvårdscheckar på 1000:-/år

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/687

Kontakt: Emma Lundin
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-08-26

Sista ansökningsdag:
2022-10-26

Dela detta jobb

Grundlärare lärstudio

Haninge kommun