skoljobb.se

Grundlärare mot fritidshem

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-12

Ansök nu

Grundlärare mot fritidshem

Beskrivning

Vill du bli en del av Sveriges bästa fritidsgäng? Välkommen med din ansökan!

Svartbäcksskolan är en skola med fokus på eleverna och deras framtid. Vi strävar efter en kombination av stabilitet och tradition samtidigt som vi är en verksamhet som vågar tänka nytt, tänka framåt och tänka stort. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och stort engagemang. Svartbäcksskolan är en F-6 skola med tillhörande grundsärskola åk 1-6.

Skolan ligger vackert vid Tyresta nationalpark i Haninge kommun med urskogen runt hörnet.

Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla verksamheten genom att vara en attraktiv skola där alla elever får plats och där vi jobbar tillsammans med målet i sikte för att skapa goda relationer och kunskapsresultat. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling av verksamheten där höjda resultat, ökad likvärdighet samt tillgänglig lärmiljö står högt på agendan.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en grundlärare mot fritidshem till vår fritidsverksamhet. 

Vi vill att du ansvarar för planering och undervisning på fritids samt samordnar en fungerande struktur ihop med klasslärare och kollegor. Under skoltid samverkar du med klasslärare för att skapa en trygg och stimulerande lärmiljö. Viktiga komponenter för framgång är samplanering och ett starkt engagemang på individnivå.

Kvalifikationer

Du är en lugn och strukturerad pedagog med ett starkt eget driv. Du behöver vara flexibel, självgående, empatisk och vara öppen för nära samarbeten. 

På grund av en satsning gällande utveckling av den utepedagogiska verksamheten med rörelse och idrott i fokus behöver du som sökande ha intresse, erfarenhet och bred kunskap inom området.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Behörig grundlärare mot fritidshem eller fritidspedagogexamen. 

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.  

Anställningen inleds med provanställning i sex månader.

Dela detta jobb

Grundlärare mot fritidshem

Haninge kommun