skoljobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Hässelby Villastads skola är en F-9 skola med 120 anställda och 950 elever. Vi är en stabil skola med en väl utvecklad fritidshemsverksamhet och hög behörighet av lärare. På vår skola är vi organiserade i arbetslag där fritidshemmets enheter har forum för såväl eget utvecklingsarbete som för samverkan med lärare

Vi har en fantastisk skolgård som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och med naturen inpå knuten underlättar vi för rörelse och meningsfull fritidsverksamhet. På rasterna har vi Trivselledare vilket bidrar till ökad trygghet och rastskoj. Tillgång till en stor idrottshall och utomhusarena finns intill skolan. Du kommer ingå i ett engagerat och väl kompetent team med fokus på att utveckla fritidshemsverksamhetens kvalitet, elevernas lärande och lärmiljö.

Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag som lärare mot fritidshem kommer du ansvara för pedagogisk planering och genomförande samt utvärdering och uppföljning av fritidshemmets verksamhet. Det betyder att du behöver vara väl förtrogen med Lgr 11 och övriga styrdokument. Vi vill att du är en stjärna på att inspirera, strukturera och samverka och som om inte det vore nog ser vi att du har ett omdömesfullt och kommunikativt ledarskap.

Om du är en nyfiken och driven person som gärna vill utveckla verksamheten samt samarbetet  skola och fritids vill vi gärna ha dig hos oss.

För frågor kontakta biträdande rektor F-3 Cecilia Tingberg cecilia.tingberg@stockholm.se.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare mot fritidshem med gärna några års erfarenhet i yrket.

Du har mycket goda IKT-kunskaper.

 

Övrigt

Vi ser att du är en smidig och positiv medarbetare som har lätt att skapa tillitsfulla och professionella relationer.

Dela detta jobb