skoljobb.se

På Ösbyskolan är vi stolta över och värnar vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever. Vår skola är stor, men vi har ändå förutsättningar att ge våra elever en intim och trygg miljö. Närheten till eleverna i arbetslaget och dess lärare gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete.

I rollen som grundlärare mot fritidshem/fritidspedagog kommer du ingå i ett arbetslag där fritidspersonal, förskollärare och lärare arbetar med sina olika kompetenser för att tillgodose barnens behov. På förmiddagen arbetar du mot klass och leder pedagogisk verksamhet i grupp. På eftermiddagen arbetar du för att ge barnen en bra fritidsverksamhet och ev. kommer du även att arbeta som fritidsansvarig. Du kan även komma att arbeta som stödperson för elever som är i behov av särskilt stöd. På Ösbyskolan arbetar vi med SchoolSoft och G Suite for education. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler med tillgång till bra It-teknik.

Vi söker dig som är legitimerad grundlärare mot fritidshem/fritidspedagog. Du är intresserad av att leda, driva och utveckla verksamheten på fritidshemmet och kan ta ansvar och är villig att dela med dig av idéer och erfarenheter. Du kan skapa förutsättningar för elevernas lärande och trivsel och har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du ser samarbete som en nödvändighet i dagens skola är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

Vidare vill du väcka nyfikenhet hos eleven och tror på elevens egen förmåga och är motiverad till samarbete med kollegor där utbyte av erfarenheter och kunskaper är fundamentet. Du har ambitionen att driva verksamheten systematiskt, strategiskt och långsiktigt med stöd av läroplanens ambitioner och centrala innehåll.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ösbyskolan har varit verksam sedan 1997 och har idag ca 800 elever från årskurs F -9. Tillsammans med eleverna arbetar vårt härliga kollegium bestående av 110 engagerade medarbetare. Vår skola präglas av både traditioner liksom nytänkande och utveckling.

Vi har ett starkt och kompetent lärarkollegium som ger dig möjlighet att tillsammans medverka i utvecklingen av skolans verksamhet samt dig själv som pedagog. Vi arbetar aktivt och medvetet för en trygg, lugn och motiverande studiemiljö där samverkan och delaktighet är en viktig del. Varje elev ska stöttas och utmanas till sin största möjliga kunskapsutveckling för att rustas för vidare val och möjligheter i livet!

Ösbyskolan ligger i Gustavsberg, Värmdö kommun med mycket goda och täta förbindelser om ca 25 min resväg från Slussen.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 29 september 2020. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sara Melgar, Tf. Bitr.rektor, på sara.melgar@varmdo.se Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

logga

Grundlärare mot fritidshem/fritidspedagog

Företag Värmdö kommun
Regioner
Utgår

2020-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb