skoljobb.se

Grundlärare mot Fritidshem Skälbyskolan

Regioner
Utgår

2021-09-20

Ansök nu

Grundlärare mot Fritidshem Skälbyskolan

Arbetsbeskrivning

Häggvik-Skälbyskolan är en F-9-skola med ca 570 elever. Skolan har två delar; Skälby åk F-3 som ligger på Skälbyvägen i ett nybyggt skolhus med ca 230 elever och Häggvik åk 4-9. ca 340 elever, som ligger i en klassisk skolbyggnad på Sollentunavägen som vi delar med Sollentuna Musikklasser. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, G-suite, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. All personal och elever har tillgång till en egen dator.

Arbetsbeskrivning

Vi söker ytterligare en utbildad grundlärare mot fritidshem till Skälbyskolan. Du är en engagerad pedagog med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du kommer att arbeta på fritidshemmet i en årskurs F-3. Tillsammans med övriga pedagoger på fritids och lärarna i årskursen ser du till att eleverna har en givande dag både på fritids och skola. Du leder arbetet i fritidshemmet i din årskurs och planerar för och genomför aktiviteter på fritidshemmet i enlighet med styrdokumenten tillsammans med övriga pedagoger. Du är en tydlig ledare, har höga förväntningar på dina elever och har lätt för att skapa goda relationer. Du är en trygg vuxen med erfarenhet av att arbeta på fritidshem. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Grundlärare mot fritidshem med lärarlegitimation

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Grundlärare mot Fritidshem Skälbyskolan

Sollentuna kommun