skoljobb.se

Grundsärskollärare Lärare med inriktning utvecklingsstörning Speciallärare Specialpedagog

Regioner
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Grundsärskollärare Lärare med inriktning utvecklingsstörning Speciallärare Specialpedagog

Idag så ade en emdarbetare turen att få det arbete som lockade mest och därför så behöver vi rekrytera dig som brinner för att arbeta med tonåringar i grundsärskolan.  Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna!

Edsbergsskolan är en grund- och grundsärskola med ca 450 högstadieelever och drygt 70 medarbetare fördelade på fyra arbetslag varav ett är Särskolans arbetslag med ca 15 medarbetare och i dagsläget 23 elever i åk 7-9. Du blir en av 4 lärare.

Du är legitimerad lärare/specialpedagog. Du kan även vara speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning och du kan arbeta mot ämnen eller ämnesområden och även med båda då du är flexibel och ser alla elever som våra gemensamma.

Vi söker en engagerad och kompetent lärare som vill vara med om att utveckla vår särskola, som utgår ifrån att alla elever kan lyckas och har möjlighet att nå sin fulla potential. Du förstår vikten av att undervisning ska vara kreativ och stimulerande, samtidigt som den ska vila på forskning och beprövade metoder. Lika viktigt är ditt fokus på det pedagogiska ledarskapet. Din positiva inställning och din vilja att dela med dig och att driva gör dig till en viktig person i det utvecklingsarbete som arbetslaget genomför. Du arbetar gärna med elever som både läser ämnen och ämnesområden och ser vikten av att se elevernas förmågor och inkludera dem.

Edsbergsskolan är en nyrenoverad skola i centrala Edsberg. Kommunikationerna är goda. I nära omgivning finns Sportfält, motorikpark och utegym. Skog och natur omgärdar Edsberg. På skolan finns spetsutbildning i matematik, inriktningsklasser i engelska, idrott och hälsa, no/ma och mu samt förberedelseklass. Till skolan är fritidsgården Ringen knuten som också fungerar som uppehållsrum för elever dagtid. 

Vår organisation erbjuder ett utvecklande arbete i en professionell och kreativ miljö där det pedagogiska utvecklingsarbetet har högsta prioritet. Vi arbetar med gemensamma planeringar och kollegialt lärande. På skolan används IKT som ett naturligt pedagogiskt hjälpmedel i undervisningen och alla elever har tillgång till en egen lpad.

Rekrytering sker löpande. Tillträde ht 2018 och snarast.

Rekryteringsföretag undanbedes!

Kontaktpersoner:
Johanna Bergström, Rektor 
mob: +46 739152314

Sista ansökningsdag:
2018-08-31

Dela detta jobb

Grundsärskollärare Lärare med inriktning utvecklingsstörning Speciallärare Specialpedagog

Sollentuna kommun