skoljobb.se

Grundskolelärare 4-6

Regioner
Utgår

2019-03-13

Ansök nu

Grundskolelärare 4-6

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

FÄRENTUNA SKOLA bildar tillsammans med Färentuna förskola en enhet. Skolan är en F-6 skola med ca 260 elever och förskolan har ca 100 barn. Vi ligger på norra Färingsö omgivet av vacker natur. Vi beskriver oss som en byskola nära stan. En familjär och trygg skola med stor nyfikenhet. 
Vår vision är att vara en plats där alla växer (både barn/elever och pedagoger). För att detta ska ske behövs glädje, kunskap och utmaningar som är våra tre ledord. I Färentuna har vi ett tätt samarbete förskola, fritids och skola. Vi har en ledningsgrupp där rektor/förskolechef, biträdande förskolechef, biträdande rektor och utvecklingsledare för fritids tillsammans driver verksamhetsutveckling. Vi ser stora möjligheter med att få ha eleverna från 1 år-13 år på vår enhet. 
På skolan har vi både arbetslagsledare och förstelärare som tillsammans med rektor och biträdande rektor bedriver pedagogisk utveckling.

Länk till Ekerö kommuns hemsida


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med utbildning och erfarenhet att undervisa i åk. 4-6. Olika ämneskombinationer är av intresse. Just nu behöver vi en lärare till åk.5 med behörighet att undervisa i svenska och i de naturorienterande ämnena. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet att undervisa i svenska som andra språk, då några av våra elever är nyanlända i Sverige. 

Du är en trygg förebild som förmedlar ett positivt förhållningssätt till lärande och till måluppfyllelse.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med pågående kompetensutveckling, genom b.a. kollegialt arbete och pedagogiska satsningar, både inom didaktisk forskning och inom IKT. 

Du kommer att ingå in ett dynamiskt och kompetent arbetslag.

Du kommer att dela mentorskap med en kollega som undervisar i samma årskurs.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med ämnesbehörighet i SV/SVA och NO (andra ämneskombinationer är också intressanta).

Tillträde: 2019-03-04 eller snarast möjligt

Omfattning: deltid/heltid

Anställningsform: tillsvidare 

Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Johanna Frisk

Rektor tillika förskolechef

08-124 577 12

 

Roberta M Johansson

Biträdande rektor

08-124 577 16

 

Du ansöker senast 2019-03-13 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Grundskolelärare 4-6

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen