skoljobb.se

logga

Grundskolelärare 4-6 på Fridhemskolan

Regioner
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Grundskolelärare 4-6 på Fridhemskolan

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun. Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Fridhemskolan är en mindre skola med stora grönområden och nära till naturen. Närheten till arbetslivet gör det lätt att praktisera den yrkesverksamma miljön runtomkring Vårgårda. Skolan har en mycket god gemenskap och som personal hjälps man alltid åt där det behövs, det råder en familjär stämning. Relationer är viktigt för oss i kollegiet samt med våra elever. Vi väljer att se guldkornen i vardagen och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt.

Fridhemskolan är en skola under förändring så här har du möjlighet att påverka och vara kreativ. Under kommande läsår växer skolan med en klass på år vilket gör att vi får nya härliga kollegor och elever. På Fridhemskolan arbetar vi med trygghet över åldersgränserna genom aktiva elevråd och fadderverksamhet. Vi har julshow, hattparad såväl som elevrådsdagar för att delaktighet och gemenskap är viktigt för oss. Vår lärmiljö bjuder in till goda förutsättningar att möta alla elevers behov då vi har stora klassrum med tillhörande grupprum för varje årskurs. Att väcka läslusten och att arbeta med vårt nya bibliotek är något som vi prioriterar högt just nu.

Arbetsuppgifter:

Som grundskollärare arbetar du i arbetslag 4-6. Du kommer ha ett huvudsakligt ansvar för åk 4. Du arbetar tillsammans med 2 andra kollegor.

Kvalifikationer:

Vana att arbeta med barn. Du ska vara välorganiserad och brinna för yrket.

Erfarenhet:

Vi ser att du har ett stort intresse för barn och att du har erfarenhet av att arbeta inom skolan. Du ska kunna planera och organisera samt utveckla och bedöma eleverna förmågor. För oss är relationsskapande en viktig del så det är viktigt att du har lätt för att skapa bärande relationer.

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. Tillsvidare tjänst
Varaktighet: Tillsvidare. • Tillsvidare tjänst
Tillträde: 2024-01-08. Anställning sker löpande
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-12-15

Arbetsgivarens referensnummer: C162983

Upplysningar lämnas av:

Maja-Karin Ekåsen
Rektor
Mobiltelefon: 0709165632
Telefon: 0322600867
E-post: maja-karin.ekasen@ vargarda.se

Dela detta jobb

logga
Grundskolelärare 4-6 på Fridhemskolan

Vårgårda kommun