skoljobb.se

Grundskolelärare 7-9 NO/Tk

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2023-04-10

Ansök nu

Grundskolelärare 7-9 NO/Tk

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi legitimerad lärare med behörighet i  de naturorienterande ämnena och teknik för årskurserna 7-9.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker legitimerad lärare i de naturorienterande ämnena (biologi, fysik, kemi och teknik) för årskurserna 7-9. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger inom ditt ämne. I ditt uppdrag ingår även att vara personlig handledare för en grupp elever som du coachar varje vecka. I detta ingår kontakter med övrig skolpersonal och vårdnadshavare.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN
Kunskapsskolan Ystad är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 455 elever. Skolan startade 2002 i det gamla stallet på regementsområdet i Ystads östra delar. Skolan ligger nära båda skogen och havet och har goda kollektiva kommunikationer samt gratis parkering.

Kunskapsskolan Ystad erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Som sökande ska du vara legitimerad lärare och vara väl förtrogen med LGR-22 och formativ bedömning.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning  i årskurserna 7-9. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Om Kunskapsskolan
Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. 

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. 

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet
Tills vidare 100%

Tillträde 230801.

Kontaktpersoner
Rektor Eva Borgström, mobiltelefon 0733-173455, eva.borgstrom@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 10 april. 

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress
Björnstjernegatan 8 Ystad

Kontaktperson

Eva Borgström

eva.borgstrom@kunskapsskolan.se

0733173455

Dela detta jobb

Grundskolelärare 7-9 NO/Tk

Kunskapsskolan