skoljobb.se

Grundskolelärare i engelska

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-03

Ansök nu

Grundskolelärare i engelska

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Riksäpplet är en gymnasieskola vackert belägen vid Rudans friluftsområde.

Den ligger i direkt anslutning till pendeltågsstation Handen. På Riksäpplet finns ekonomiprogrammet, handelsprogrammet, restaurang-och livsmedelsprogrammet samt introduktionsprogram och en gymnasiesärskola.

Ditt uppdrag

Du kommer huvudsakligen att arbeta med elever på vårt språkintroduktion, våra nyanlända elever. Vi ser det därför som en merit om du har erfarenhet av att arbeta språkutvecklande. På språkintroduktion handlar det om kurser upp till åk 9 på grundskolenivå. Du behöver ha lärarlegitimation och behörighet att undervisa i engelska minst upp till åk 9.

Uppdraget är ett vikariat fr o m vecka 45 och resten av läsåret. Omfattningen är runt 40%.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Grundskolelärare i engelska

Haninge kommun