skoljobb.se

Grundskolelärare i SO, samhällsorienterade ämnen åk 4-6 och 7-9

Ansök nu

Grundskolelärare i SO, samhällsorienterade ämnen åk 4-6 och 7-9

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Internationella Engelska Skolan i Södertälje är en grundskola som till läsåret 2019/20 söker dig som är behörig och legitimerad lärare i SO, samhällsorienterade ämnen. Du drivs av att få samarbeta med dina kollegor och ser elevernas utveckling i deras lärande och självförtroende. Du vet att den sociala miljön är grundläggande för elevernas lärande. Därför är du en vän av att arbeta tillsammans med dina kollegor för att säkerställa en lugn, trygg och säker arbetsmiljö. Du är en lärare som tror på elevers individuella förmåga att lyckas i sina studier. Du hjälper dem till en självmedvetenhet i sitt lärande och i sina sociala förmågor som vidare får deras självförtroende att växa som individ. 

Du vill jobba i en välorganiserad skola där du får möjlighet att undervisa och att vara en bra mentor till eleverna. Du som lärare har starkt stöd från våra elevutvecklings- och elevhälsoteam samt från vår akademiska organisation, vilket ger dig som lärare bra förutsättningar att utföra ditt arbete med glädje. Vi söker dig som vill vara med oss i att fortsätta vår ständiga resa att utveckla vår skola till förträfflighet.

Internationella Engelska Skolan i Södertälje startade i augusti 2017 och till läsåret 2019/20 är vi i full kapacitet med tre parallella klasser i årskurserna 4 till 9. Vi har då dryga 560 elever och 56 personal på skolan. Skolan är belägen i ett naturnära område och finns i helt nyskicksrenoverade gedigna skollokaler i Brunnsäng, norra Södertälje. Vår ambition är att vara Södertäljes främsta skola, för våra elevers, deras föräldrars och för vår egen skull.

För frågor om tjänsten:
Rektor: Johan Öhman: johan.ohman.sodertalje@engelska.se

Fackliga representanter:
LR: Alison Kerr: alison.kerr.sodertalje@engelska.se
LF: Susanne Morgan: Susanne.morgan.sodertalje@engelska.se

Besök oss på: www.sodertalje.engelska.se

Välkommen med din ansökan till: workat.ies.sodertalje@engelska.se

 

Dela detta jobb

Grundskolelärare i SO, samhällsorienterade ämnen åk 4-6 och 7-9

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB