skoljobb.se

Grundskolelärare i Sv, SvA (Vik)

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Grundskolelärare i Sv, SvA (Vik)

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhetsområdet gymnasium, vuxenutbildning, integration och arbetsmarknad har en varierande verksamhet som riktar sig till ungdomar och vuxna. Våra enheter präglas av god kvalité, närhet och att vi arbetar aktivt för att skapa trygga och berikande möten mellan människorna som finns i verksamheterna. Vårt mål är att våra studerande och deltagare ska lämna utbildningen rustade med möjligheten att välja sin framtid och stolt tänka tillbaka på sin studietid.

Carlsund Utbildningscentrum är en av Motala kommuns gymnasieskolor. Vi värnar om värden som mångkultur, entreprenörskap och hållbar utveckling. På skolan finns åtta nationella yrkesprogram:
Barn- och Fritid
Bygg- och anläggning
El- och energi
Fordons- och transport
Handels- och administration
Hotell- och turism
Industritekniskt
Vård- och omsorg
Vi har även Introduktionsprogram och gymnasial lärlingsutbildning inom våra nationella program. Skolan utgör en kreativ miljö och vi utvecklar verksamheten i nära samverkan med lokala branschföreträdare där elevernas entreprenörskap står i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i Svenska som andraspråk på Introduktionsprogrammet på Carlsund Utbildningscentrum. Mentorskap samt i övrigt förekommande lärararbetsuppgifter ingår. Eleverna ska undervisas mot målen i årskurs 9, men en variation i förkunskaper finns.
Även undervisning i gymnasiets SvA 1-kurs ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och legitimation för att undervisa i SV och SvA mot grundskolans senare år och gymnasium.

Tidigare erfarenhet av att undervisa språkelever är meriterande. Du behöver vara flexibel i ditt förhållningssätt och ha lätt för att samarbeta. Du är tydligoch strukturerad i din kommunikation.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskolelärare i Sv, SvA (Vik)

Motala kommun