skoljobb.se

Grundskolelärare i trä- och metallslöjd

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-25

Ansök nu

Grundskolelärare i trä- och metallslöjd

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

FÄRENTUNA SKOLA bildar tillsammans med Färentuna förskola en enhet. Skolan är en F-6 skola med ca 260 elever och förskolan har ca 100 barn. Vi ligger på norra Färingsö omgivet av vacker natur. Vi beskriver oss som en byskola nära stan. En familjär och trygg skola med stor nyfikenhet. 
Vår vision är att vara en plats där alla växer (både barn/elever och pedagoger). För att detta ska ske behövs glädje, kunskap och utmaningar som är våra tre ledord. I Färentuna har vi ett tätt samarbete förskola, fritids och skola. Vi har en ledningsgrupp där rektor/förskolechef, biträdande förskolechef, biträdande rektor och utvecklingsledare för fritids tillsammans driver verksamhetsutveckling. Vi ser stora möjligheter med att få ha eleverna från 1 år-13 år på vår enhet. 
På skolan har vi både arbetslagsledare och förstelärare som tillsammans med rektor och biträdande rektor bedriver pedagogisk utveckling.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.
• I ditt uppdrag ingår att planera och genomföra undervisningen samt bedöma elevernas kunskaper utifrån kunskapskraven i Lgr11.
• I uppdraget kan en del mentorskap ingå. 

Kvalifikationer
För att du ska klara av uppdraget, ser vi gärna att du kan uppfylla följande kvalifikationer:
• Vi söker dig som är behörig att undervisa i trä- och metallslöjd för åk. 3-6. 
• Vi vill gärna att du som person är positiv i din grundsyn, du har ett flexibelt arbetssätt och en god samarbetsförmåga. 
• Du är lösningsinriktad, kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och du har ett kollegialt förhållningssätt.
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde: 2019-08-12
Omfattning: Deltid
Anställningsform: Tillsvidare

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Roberta M Johansson

Biträdande rektor

08-124 577 16

Victoria Lignell

Facklig företrädare LF

0812457713

viktoria.lignell@ekero.se

Du ansöker senast 2019-05-25 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Grundskolelärare i trä- och metallslöjd

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen